آیا شما متقاضی خرید باسکول های دیجیتال جاده ای هستید؟ تفاوت دستگاه توزین غیر پیش ساخته و پیش ساخته بتنی در چیست؟ آیا باسکول های کامیون کش 50 تنی را نیز می توان غیر پیش ساخته ساخت؟
پاسخ تمام سوالات بالا در ادامه با توضیحات ساده، داده می شود.
بسیاری از مدیران صنایع و پروژه های دولتی، تره بارها، دامداری و مرغداری ها، صنعت تبدیل ضایعات مختلف، محصولات کشاورزی و باغداران، رنگسازی و کارتن سازی، نفت و گاز، بنادر و اکثر مراکز و مکان های دیگر نیاز به انواع باسکول دیجیتال و بخصوص از نوع صنعتی و جاده ای دارند.
پس این امکان که شما هم متقاضی خرید باسکول های دیجیتال از نوع جاده ایی باشید، غیر قابل تصور نیست.
تفاوت باسکول های توزین غیر پیش ساخته و پیش ساخته در نوع جنس صفحات باسکول مانند 50 تنی کامیون کش ذکر شده در بالا، است.
اگر صفحه باسکول از جنس بتن و فلز باشد به دو شکل تولید می شود:
1: اجرا در محل یعنی قالب میلگرد مناسب باسکول مثلاً 8 متری 50 تنی مثال ما، به مکان نصب حمل شده و در آنجا بتن ریزی می شود. به این نوع نیم بتن نیم فلز یا غیر پیش ساخته هم گفته می شود.
که بایستی مدتی صبر کرده تا بتن صفحه خشک و آماده جانمایی و نصب بشود.
2: تولید در کارخانه یعنی میلگرد بافته شده، در کارخانه سازنده، بتن ریزی و تحت شرایط صنعتی و آزمایشگاهی خشک می شود، سپس به مکان نصب منتقل و جانمایی بدونه وقفه شروع می شود.
این مدل از لحاظ سرعت نصب و اطمینان از سلامت و مقاومت صفحه، بهتر است.
توجه: مدل دیگر صفحه یا پلاتفرم باسکول، از نوع تمام فلزی است که بسیار گرانتر از دو مدل بالاست و به نوعی بدلیل استفاده نکردن از بتن و میلگرد، به آن هم غیر پیش ساخته می گویند.
باسکول های دیجیتال جاده ای از 60 تن 16 متری تریلی کش تا 50 تنی 8 متری کامیون کش، می توانند از هر 3 نوع صفحه پلاتفرم ساخته شوند.
معمولاً دستگاه های توزین جاده ایی 30، 20، 10، 8 و حتی 100 تا 200 تن مخصوص دامپ تراک از نوع تمام فلزی ساخته و به کاربران برای فروش عرضه می شوند.